אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

26,980
צפיות

עוגת גבינה פירורים משגעת😍😍

המתכון של
עוגת גבינה פירורים משגעת😍😍

עוגת גבינה פירורים הכי קלה להכנה והכי טעימה😍😍מתחסלת במהירות ראו הוזהרתן😂😂

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • תבנית עגולה קפיצית בקוטר 24.
  • מצרכים לתחתית
  • 150 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • 1 וחצי כוסות קמח תופח(חד פעמי קר)
  • 3 כפות סוכר
  • 3 חלמונים.
  • מצרכים למלית
  • 2 שמנת מתוקה
  • 3/4 כוס סוכר( חד פעמי קר)
  • 2 סוכר וניל
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 גבינת מסקרפונה או נפוליאון(250 גרם)
  • 1 גבינה לבנה 5%(250 גרם)
  • 1 גביע שמנת חמוצה.
  • מצרכים לתחתית אחרת ללא אפייה למי שלא בא לאפות
  • 300 גרם ביסקוויט פתי בר
  • 150 גר חמאה
  • 2 כפות גדושות סוכר
  • 100 גרם אגוזי מלך טחונים גס.
  • אופן הכנת הבסיס ללא אפייה
  • טוחנים את הפתי בר לפירורים, בסיר קטן ממיסים חמאה עם 2 כפות סוכר ומוסיפים את העוגיות הטחונות ואת האגוזים הטחונים ומערבבים.
  • משטחים בתבנית עגולה כ3/4 מכמות הפירורים בשכבה אחידה ומהדקים היטב,את מה שנותר שומרים לפיזור מעל הגבינה.
אופן ההכנה
  • 1

    אופן ההכנה:.


  • 2

    במעבד מזון שמים את החמאה,הסוכר והקמח ומתחילים לעבד עד לקבלת תערובת פירורית, מוסיפים את החלמונים ממשיכים לעבד ממש דקה שתיים..


  • 3

    מוציאים את הבצק הפירורי ובעזרת הידיים מהדקים 3/4 מהכמות לתחתית התבנית העגולה ואת יתרת הבצק משטחים לתבנית אחרת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ואופים משהו כמו 20 דקות או עד להזהבה ומצננים..


  • 4

    בינתיים מקציפים בקערת מיקסר את השמנת עם הסוכר , סוכר הוניל והפודינג עד לקבלת קצפת יציבה..


  • 5

    בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות והשמנת ומוסיפים לקצפת בתנועות קיפול ..


  • 6

    מניחים מסביב לתבנית בחלקו הפנימי שקף או נייר אפייה שיהיה יותר קל לחלץ את העוגה ושופכים פנימה את המלית..


  • 7

    מפזרים מעל את פירורי הבצק שנותרו ..


  • 8

    מכניסים למקרר למשך הלילה להתייצבות..


  • 9

    בתאבון ובהצלחה סוניה סאני בן הרוש❤.


1

אופן ההכנה:.


2

במעבד מזון שמים את החמאה,הסוכר והקמח ומתחילים לעבד עד לקבלת תערובת פירורית, מוסיפים את החלמונים ממשיכים לעבד ממש דקה שתיים..


3

מוציאים את הבצק הפירורי ובעזרת הידיים מהדקים 3/4 מהכמות לתחתית התבנית העגולה ואת יתרת הבצק משטחים לתבנית אחרת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ואופים משהו כמו 20 דקות או עד להזהבה ומצננים..


4

בינתיים מקציפים בקערת מיקסר את השמנת עם הסוכר , סוכר הוניל והפודינג עד לקבלת קצפת יציבה..


5

בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות והשמנת ומוסיפים לקצפת בתנועות קיפול ..


6

מניחים מסביב לתבנית בחלקו הפנימי שקף או נייר אפייה שיהיה יותר קל לחלץ את העוגה ושופכים פנימה את המלית..


7

מפזרים מעל את פירורי הבצק שנותרו ..


8

מכניסים למקרר למשך הלילה להתייצבות..


9

בתאבון ובהצלחה סוניה סאני בן הרוש❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים