טוחנים את הפתי בר לפירורים, בסיר קטן ממיסים חמאה עם 2 כפות סוכר ומוסיפים את העוגיות הטחונות ואת האגוזים הטחונים ומערבבים.
משטחים בתבנית עגולה כ3/4 מכמות הפירורים בשכבה אחידה ומהדקים היטב,את מה שנותר שומרים לפיזור מעל הגבינה.
אופן ההכנה
1
אופן ההכנה:.
2
במעבד מזון שמים את החמאה,הסוכר והקמח ומתחילים לעבד עד לקבלת תערובת פירורית, מוסיפים את החלמונים ממשיכים לעבד ממש דקה שתיים..
3
מוציאים את הבצק הפירורי ובעזרת הידיים מהדקים 3/4 מהכמות לתחתית התבנית העגולה ואת יתרת הבצק משטחים לתבנית אחרת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ואופים משהו כמו 20 דקות או עד להזהבה ומצננים..
4
בינתיים מקציפים בקערת מיקסר את השמנת עם הסוכר , סוכר הוניל והפודינג עד לקבלת קצפת יציבה..
מניחים מסביב לתבנית בחלקו הפנימי שקף או נייר אפייה שיהיה יותר קל לחלץ את העוגה ושופכים פנימה את המלית..
7
מפזרים מעל את פירורי הבצק שנותרו ..
8
מכניסים למקרר למשך הלילה להתייצבות..
9
בתאבון ובהצלחה סוניה סאני בן הרוש❤.
1
אופן ההכנה:.
2
במעבד מזון שמים את החמאה,הסוכר והקמח ומתחילים לעבד עד לקבלת תערובת פירורית, מוסיפים את החלמונים ממשיכים לעבד ממש דקה שתיים..
3
מוציאים את הבצק הפירורי ובעזרת הידיים מהדקים 3/4 מהכמות לתחתית התבנית העגולה ואת יתרת הבצק משטחים לתבנית אחרת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ואופים משהו כמו 20 דקות או עד להזהבה ומצננים..
4
בינתיים מקציפים בקערת מיקסר את השמנת עם הסוכר , סוכר הוניל והפודינג עד לקבלת קצפת יציבה..