הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהקציף ביצים שלמות עם כוס סוכר במשך 10 דקות לקבלת קצף תפוח להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף שמן שמנת מתוקה ולהמשיך להקציף .
לערבב קמח אבקת אפיה ולהוסיף .
לשמן תבנית לשפוך חצי מכמות הבלילה לפזר חצי מכמות האגוזים עם קינמון להוסיף את יתרת .
לפזר את יתרת האגוזים ולאפות 180 מעלות בערך חצי שעה כשמוכן להוציא ולשפוך בנדיבות .