הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהפשיר את עלי הפילו .
לקחת 2 דפים ולהבריש היטב עם שמן .
לפזר מעט סוכר חום מעל לפזר את תערובת השקדים קינמון .
לגלגל כמו רולדה ולהבריש בסוף עם שמן .
לחתוך לאמעד הסוף להניח בתבנית על נייר אפיה ולאפות 180 מעלות עד לקבלת צבע חום יפה .
את הדבש צריך להכין מראש ולקרר .
לבשל על הגז בערך רבע שעה לקבלת סירופ שלא יהיה קשה מדי להוסיף את מי הורדים בסוף .
כשמוכן להבריש בנדיבות את הבקלוואה .
את השקדים אין צורך לקלות .