לןגן

בקלוואה

מאת: שרה יוסף, פורסם: 20/01/2018 | 03:28
בקלוואה

תקציר המתכון: קרנצ'י וטעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר את עלי הפילו

  2. לקחת 2 דפים ולהבריש היטב עם שמן

  3. לפזר מעט סוכר חום מעל לפזר את תערובת השקדים קינמון

  4. לגלגל כמו רולדה ולהבריש בסוף עם שמן

  5. לחתוך לאמעד הסוף להניח בתבנית על נייר אפיה ולאפות 180 מעלות עד לקבלת צבע חום יפה

  6. את הדבש צריך להכין מראש ולקרר

  7. לבשל על הגז בערך רבע שעה לקבלת סירופ שלא יהיה קשה מדי להוסיף את מי הורדים בסוף

  8. כשמוכן להבריש בנדיבות את הבקלוואה

  9. את השקדים אין צורך לקלות