תקציר המתכון: קרנצ'י וטעימה
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
להפשיר את עלי הפילו
לקחת 2 דפים ולהבריש היטב עם שמן
לפזר מעט סוכר חום מעל לפזר את תערובת השקדים קינמון
לגלגל כמו רולדה ולהבריש בסוף עם שמן
לחתוך לאמעד הסוף להניח בתבנית על נייר אפיה ולאפות 180 מעלות עד לקבלת צבע חום יפה
את הדבש צריך להכין מראש ולקרר
לבשל על הגז בערך רבע שעה לקבלת סירופ שלא יהיה קשה מדי להוסיף את מי הורדים בסוף
כשמוכן להבריש בנדיבות את הבקלוואה
את השקדים אין צורך לקלות