ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
אופן הכנת המרנג:.
-
2
.
-
3
מחממים תנור ל-100 מעלות..
-
4
בקערת מערבל מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף מבריק ויציב..
-
5
עם קבלת הקצף מוסיפים את אבקת הסוכר את הטמעה גמורה בתערובת..
-
6
מעבירים את התערובת שהתקבלה לשקית זילוף..
-
7
מזלפים על נייר אפייה כפבלובה אחת גדולה או פבלובות בינוניות..
-
8
אופים בתנור במשך 2-3 שעות, תלוי בגודל המרנג..
-
9
רוטב התותים:.
-
10
מבשלים את התותים עם הסוכר והמים במשך 5 דקות..
-
11
מעבירים את התכולה לקערה ובעזרת בלנדר-מוט טוחנים הכל..
-
12
הרכבת המנה:.
-
13
מניחים את הפבלובה במרכז הצלחת ומניחים בתוכה כדור סורבה תותים..
-
14
מעטרים את הפבלובה ברוטב התותים ומוסיפים תותים טריים לקישוט..
1
אופן הכנת המרנג:.
2
.
3
מחממים תנור ל-100 מעלות..
4
בקערת מערבל מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף מבריק ויציב..
5
עם קבלת הקצף מוסיפים את אבקת הסוכר את הטמעה גמורה בתערובת..
6
מעבירים את התערובת שהתקבלה לשקית זילוף..
7
מזלפים על נייר אפייה כפבלובה אחת גדולה או פבלובות בינוניות..
8
אופים בתנור במשך 2-3 שעות, תלוי בגודל המרנג..
9
רוטב התותים:.
10
מבשלים את התותים עם הסוכר והמים במשך 5 דקות..
11
מעבירים את התכולה לקערה ובעזרת בלנדר-מוט טוחנים הכל..
12
הרכבת המנה:.
13
מניחים את הפבלובה במרכז הצלחת ומניחים בתוכה כדור סורבה תותים..
14
מעטרים את הפבלובה ברוטב התותים ומוסיפים תותים טריים לקישוט..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים