אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

825
צפיות

פאבלובה עם סורבה תות ותותים מהאינטנט

המתכון של
פאבלובה עם סורבה תות ותותים מהאינטנט

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 180 גרם חלבון
  • 200 גרם סוכר
  • 80 גרם אבקת סוכר
  • לרוטב התותים
  • 500 גרם תותים
  • 200 גרם סוכר
  • 200 מ"ל מים
אופן ההכנה
  • 1

    אופן הכנת המרנג:.


  • 2

     .


  • 3

    מחממים תנור ל-100 מעלות..


  • 4

    בקערת מערבל מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף מבריק ויציב..


  • 5

    עם קבלת הקצף מוסיפים את אבקת הסוכר את הטמעה גמורה בתערובת..


  • 6

    מעבירים את התערובת שהתקבלה לשקית זילוף..


  • 7

    מזלפים על נייר אפייה כפבלובה אחת גדולה או פבלובות בינוניות..


  • 8

    אופים בתנור במשך 2-3 שעות, תלוי בגודל המרנג..


  • 9

    רוטב התותים:.


  • 10

    מבשלים את התותים עם הסוכר והמים במשך 5 דקות..


  • 11

    מעבירים את התכולה לקערה ובעזרת בלנדר-מוט טוחנים הכל..


  • 12

    הרכבת המנה:.


  • 13

    מניחים את הפבלובה במרכז הצלחת ומניחים בתוכה כדור סורבה תותים..


  • 14

    מעטרים את הפבלובה ברוטב התותים ומוסיפים תותים טריים לקישוט..


1

אופן הכנת המרנג:.


2

 .


3

מחממים תנור ל-100 מעלות..


4

בקערת מערבל מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף מבריק ויציב..


5

עם קבלת הקצף מוסיפים את אבקת הסוכר את הטמעה גמורה בתערובת..


6

מעבירים את התערובת שהתקבלה לשקית זילוף..


7

מזלפים על נייר אפייה כפבלובה אחת גדולה או פבלובות בינוניות..


8

אופים בתנור במשך 2-3 שעות, תלוי בגודל המרנג..


9

רוטב התותים:.


10

מבשלים את התותים עם הסוכר והמים במשך 5 דקות..


11

מעבירים את התכולה לקערה ובעזרת בלנדר-מוט טוחנים הכל..


12

הרכבת המנה:.


13

מניחים את הפבלובה במרכז הצלחת ומניחים בתוכה כדור סורבה תותים..


14

מעטרים את הפבלובה ברוטב התותים ומוסיפים תותים טריים לקישוט..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים