אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

655
צפיות

בראוניז שוקולד עם מוס שוקולד ורוטב פטל מהאינטנט

המתכון של
בראוניז שוקולד עם מוס שוקולד ורוטב פטל מהאינטנט

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מצרכים לבראוניז
  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 120 מ"ל שמן
  • 4 ביצים
  • 200 גרם סוכר
  • 100 גרם אגוזים קצוצים
  • 150 גרם קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 2 חלמונים
  • 5 חלבונים
  • 50 גרם סוכר +20 גרם סוכר
  • 300 גרם פטל (אפשר קפוא)
  • 150 גרם סוכר
  • 100 מ"ל מים
אופן ההכנה
  • 1

    אופן הכנת הבראוניז:.


  • 2

    מחממים תנור ל-180 מעלות..


  • 3

    ממיסים את השוקולד בקערה מעל סיר עם מים חמים ומזלפים את השמן תוך כדי ערבוב עד לקבלת מסה חלקה..


  • 4

    מקציפים את הביצים עם הסוכר ומערבבים עם השוקולד..


  • 5

    מוסיפים את האגוזים, הקמח ואבקת האפיה..


  • 6

    מעבירים לתבנית ואופים כ- 15-20 דקות..


  • 7

    מוס השוקולד:.


  • 8

    ממיסים את השוקולד בקערה מעל לסיר עם מים רותחים..


  • 9

    מקציפים את החלמונים עם 20 גרם סוכר לקצף בהיר ומערבבים עם השוקולד..


  • 10

    מקציפים את החלבונים עם ה-50 גרם סוכר לקצף יציב ומערבבים בתנועת קיפול לתערובת השוקולד..


  • 11

    רוטב הפטל:.


  • 12

    מבשלים כ-5 דקות את הפטל עם הסוכר והמים..


  • 13

    טוחנים את התערובת שהתקבלה בעזרת בלנדר-מוט או מעבד מזון  ומעבירים דרך מסננת לקבלת רוטב חלק..


  • 14

    אופן ההגשה:.


  • 15

    חותכים את הבראוניז בצורת ריבוע נדיב..


  • 16

    יוצקים מעליו את מוס השוקולד (אפשר באמצעות שקית זילוף)..


  • 17

    מוזגים את רוטב הפטל מסביב לבראוניז..


  • 18

    ניתן להוסיף כקישוט את אחד מפירות העונה..


1

אופן הכנת הבראוניז:.


2

מחממים תנור ל-180 מעלות..


3

ממיסים את השוקולד בקערה מעל סיר עם מים חמים ומזלפים את השמן תוך כדי ערבוב עד לקבלת מסה חלקה..


4

מקציפים את הביצים עם הסוכר ומערבבים עם השוקולד..


5

מוסיפים את האגוזים, הקמח ואבקת האפיה..


6

מעבירים לתבנית ואופים כ- 15-20 דקות..


7

מוס השוקולד:.


8

ממיסים את השוקולד בקערה מעל לסיר עם מים רותחים..


9

מקציפים את החלמונים עם 20 גרם סוכר לקצף בהיר ומערבבים עם השוקולד..


10

מקציפים את החלבונים עם ה-50 גרם סוכר לקצף יציב ומערבבים בתנועת קיפול לתערובת השוקולד..


11

רוטב הפטל:.


12

מבשלים כ-5 דקות את הפטל עם הסוכר והמים..


13

טוחנים את התערובת שהתקבלה בעזרת בלנדר-מוט או מעבד מזון  ומעבירים דרך מסננת לקבלת רוטב חלק..


14

אופן ההגשה:.


15

חותכים את הבראוניז בצורת ריבוע נדיב..


16

יוצקים מעליו את מוס השוקולד (אפשר באמצעות שקית זילוף)..


17

מוזגים את רוטב הפטל מסביב לבראוניז..


18

ניתן להוסיף כקישוט את אחד מפירות העונה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים