אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

616
צפיות

טארט גבינת עזים עם דובדבנים

המתכון של
טארט גבינת עזים עם דובדבנים

נמס בפה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מתכון מהמזנון הפרטי שלי
  • טארט גבינת עזים של פרומז' עם דובדבנים
  • מצרים הדרושים לקלתית
  • 250 גרם בצק פריך מתוק של שמרית
  • 80 מ"ל שמנת להקצפה
  • למלית
  • 100 גרם גבינת עזים של פרומז' מפוררת + 2 כפיות אבקת סוכר
  • 1 פודינג וניל
  • 1 שמנת מתוקה
  • חצי כוס חלב
  • 2 ביצים
  • 3 כפות קורנפלור10 דובדבנים מגולענים
  • וחתוכים לחצי
אופן ההכנה
  • 1

    אופן ההכנה לקלתית.


  • 2

    1)מכניסים את הקמח ושמנת מתוקה ומערבלים עד לקבלת בצק פירורי וממשיכים ללוש עם הידיים עד לקבלת בצק רך וחלק .


  • 3

    2) מכניסים לקירור .


  • 4

    כ 30דק.


  • 5

    3) מרדדים את הבצק לתבנית יורדת בקוטר 24 ס"מ אפשר 26 .


  • 6

    מכניסים למקפיא עד להכנה המלית.


  • 7

    4) מקציפים את שמנת המתוקה פודינג וחלב עד ליציבות ומכניסים את הגבינת עזים ביצים וקרנפלור בהדרגה ומערבלים .


  • 8

    במהירות נמוכה.


  • 9

    5) שופכים את התערובת על הקלתית ומניחים דובדבנים סביב ואופים 45 דק.


  • 10

    בתנור שחומם מראש.


  • 11

    ל 180 מעלות מקררים ומחלצים בעדינות.


1

אופן ההכנה לקלתית.


2

1)מכניסים את הקמח ושמנת מתוקה ומערבלים עד לקבלת בצק פירורי וממשיכים ללוש עם הידיים עד לקבלת בצק רך וחלק .


3

2) מכניסים לקירור .


4

כ 30דק.


5

3) מרדדים את הבצק לתבנית יורדת בקוטר 24 ס"מ אפשר 26 .


6

מכניסים למקפיא עד להכנה המלית.


7

4) מקציפים את שמנת המתוקה פודינג וחלב עד ליציבות ומכניסים את הגבינת עזים ביצים וקרנפלור בהדרגה ומערבלים .


8

במהירות נמוכה.


9

5) שופכים את התערובת על הקלתית ומניחים דובדבנים סביב ואופים 45 דק.


10

בתנור שחומם מראש.


11

ל 180 מעלות מקררים ומחלצים בעדינות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים