לןגן

טארט גבינת עזים עם דובדבנים

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 28/05/2017 | 17:20
טארט גבינת עזים עם דובדבנים

תקציר המתכון: נמס בפה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה לקלתית

  2. 1)מכניסים את הקמח ושמנת מתוקה ומערבלים עד לקבלת בצק פירורי וממשיכים ללוש עם הידיים עד לקבלת בצק רך וחלק

  3. 2) מכניסים לקירור

  4. כ 30דק

  5. 3) מרדדים את הבצק לתבנית יורדת בקוטר 24 ס"מ אפשר 26

  6. מכניסים למקפיא עד להכנה המלית

  7. 4) מקציפים את שמנת המתוקה פודינג וחלב עד ליציבות ומכניסים את הגבינת עזים ביצים וקרנפלור בהדרגה ומערבלים

  8. במהירות נמוכה

  9. 5) שופכים את התערובת על הקלתית ומניחים דובדבנים סביב ואופים 45 דק

  10. בתנור שחומם מראש

  11. ל 180 מעלות מקררים ומחלצים בעדינות