הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההמתכון של קרין גורן עם כמה שדרוגים אישיים. מתכון לעוגה ללא אפייה, מתוך הספר "אפיה זה משחק ילדים" של קרין גורן. כמות: חומרים לעוגה אחת בתבנית אינגליש קייק גמישה (חד פעמית קרטון או סיליקון בלבד, כדי שהחילוץ יהיה נוח).
מקציפים את השמנת המתוקה, החלב, האינסטנט פודינג והסוכר במיקסר במהירות גבוהה למשך 2 דקות בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם.
מוסיפים גבינה וממשיכים להקציף עוד 10 שניות.
מוזגים את התערובת לתבנית אינגליש ומיישרים בעזרת לקקן.
משאירים 2-3 כפות של קרם בצד (למריחה על העוגה אחרי הכנסת הביסקוויטים).
טובלים ביסקוויט בחלב לזמן קצר (סופרים עד 3 ומוציאים).
מכניסים את הביסקוויט הרטוב לתוך הקרם, עד שהוא נוגע בתחתית התבנית.
ממשיכים באותו אופן עד שהתבנית מלאה בשורות צפופות של ביסקוויטים רטובים.
מורחים מלמעלה את הקרם ששמרנו בצד, לכיסוי מלא של הביסקוויטים.
מכסים בניילון נצמד ומקפיאים את העוגה למשך הלילה.
הופכים על מגש ומסירים את התבנית.
מכניסים את השוקולד למספר דקות למקרר ואז מגררים בפומפייה מעל העוגה.
חותכים פרוסה מכל קצה של העוגה כדי לחשוף את דוגמת הזברה.
מפשירים שעה במקרר ומגישים קר.