אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,532
צפיות

עוגת קונקורד

המתכון של
עוגת קונקורד

עוגה מיוחדת לאוהבי השוקולד 👌🔥❤ קונקורד חייב להכין באהבה 🌹

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חובה להצטייד במשקל כדי להגיע לתוצאות
  • מצרכים למוס שוקולד
  • 7.5 גרם קפה
  • 60 מ״ל מים רותחים
  • 750 גרם שוקולד מריר
  • 270 גרם חמאה
  • 240 גרם חלמונים
  • 420 גרם חלבונים
  • 38 גרם סוכר
  • מצרכים למרנג
  • 232 גרם חלבון
  • 225 גרם סוכר
  • 232 אבקת סוכר
  • 52 גרם קקאו
  • מצרכים לשכבת גראנץ
  • 25 גרם חמאה
  • 85 גרם שוקולד מריר
  • 250 גרם שוקולד נוגט
  • 125 גרם וופל מקורמל
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור מראש 100 מעלות .


  • 2

    הכנת המרנג : .


  • 3

    מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב .


  • 4

    בקערה שמים יחד את האבקת סוכר עם הקקאו ומעבירים אותם יחד במסננת .


  • 5

    ומקפלים לחלבונים בקיפולים עדינים עד לאיחוד זהירות לא לערבב יתר על המידה.


  • 6

    מכינים 2 פלטות בקוטר 24 עם צנטר מספר 9 ובשאר מכינים מקלות מרנג .


  • 7

    לתנור שעה וחצי לערך .


  • 8

    טיפ : לפזר אבקת סוכר לפני הכניסה לתנור עוזר בייבוש המרנג .


  • 9

    שייצא מהתנור חייב הצטננות מוחלטת .


  • 10

    הכנת המוס שוקולד :.


  • 11

    שמים במיקסר את החלבונים על מהירות בינונית שיש קצף מתחילים לשים סוכר בהדרגה להגיע לקצף יציב בינתיים בקערה שמים את השוקולד והחמאה ממיסים ..


  • 12

    את הקפה ממיסים במים הרותחים . .


  • 13

    שהשוקולד בקערה נמס עם החמאה מוסיפים את הכוס קפה מערבבים ומוסיפים את החלמונים מערבבים לתערובת אחידה ..


  • 14

    את תערובת השוקולד שהכנו מקפלים בעדינות לתערובת החלבונים מכסים בניילון נצמד לשעה במקרר .


  • 15

    הכנת פלטות גראנץ:.


  • 16

    ממיסים את החמאה והשוקולד מעל סיר עם מים רותחים כאשר נמס מוסיפים את השוקולד נוגט מערבבים לתערובת חלקה ומוסיפים את שבבי וופל המקורמל מאחדים את התערובת ומכינים 2 תחתיות עגולות בגודל התחתיות מרנג שהכנו .


  • 17

    ונותנים לזה להתקרר .


  • 18

    סידור העוגה :.


  • 19

    פלטה מרנג מעליה שכבה מוס מעליה פלטה גראנץ ושוב פלטה מרנג שכבת מוס פלטה גראנץ מים את כל העוגה במוס שנשאר ומקשטים עם המקלות מרנג בקישוט חופשי לפי הכישרון ❤.


  • 20

    בהצלחה 🔥.


1

לחמם תנור מראש 100 מעלות .


2

הכנת המרנג : .


3

מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב .


4

בקערה שמים יחד את האבקת סוכר עם הקקאו ומעבירים אותם יחד במסננת .


5

ומקפלים לחלבונים בקיפולים עדינים עד לאיחוד זהירות לא לערבב יתר על המידה.


6

מכינים 2 פלטות בקוטר 24 עם צנטר מספר 9 ובשאר מכינים מקלות מרנג .


7

לתנור שעה וחצי לערך .


8

טיפ : לפזר אבקת סוכר לפני הכניסה לתנור עוזר בייבוש המרנג .


9

שייצא מהתנור חייב הצטננות מוחלטת .


10

הכנת המוס שוקולד :.


11

שמים במיקסר את החלבונים על מהירות בינונית שיש קצף מתחילים לשים סוכר בהדרגה להגיע לקצף יציב בינתיים בקערה שמים את השוקולד והחמאה ממיסים ..


12

את הקפה ממיסים במים הרותחים . .


13

שהשוקולד בקערה נמס עם החמאה מוסיפים את הכוס קפה מערבבים ומוסיפים את החלמונים מערבבים לתערובת אחידה ..


14

את תערובת השוקולד שהכנו מקפלים בעדינות לתערובת החלבונים מכסים בניילון נצמד לשעה במקרר .


15

הכנת פלטות גראנץ:.


16

ממיסים את החמאה והשוקולד מעל סיר עם מים רותחים כאשר נמס מוסיפים את השוקולד נוגט מערבבים לתערובת חלקה ומוסיפים את שבבי וופל המקורמל מאחדים את התערובת ומכינים 2 תחתיות עגולות בגודל התחתיות מרנג שהכנו .


17

ונותנים לזה להתקרר .


18

סידור העוגה :.


19

פלטה מרנג מעליה שכבה מוס מעליה פלטה גראנץ ושוב פלטה מרנג שכבת מוס פלטה גראנץ מים את כל העוגה במוס שנשאר ומקשטים עם המקלות מרנג בקישוט חופשי לפי הכישרון ❤.


20

בהצלחה 🔥.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים