לןגן

עוגת קונקורד

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 20/03/2017 | 19:28
עוגת קונקורד

תקציר המתכון: עוגה מיוחדת לאוהבי השוקולד 👌🔥❤ קונקורד חייב להכין באהבה 🌹

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים למוס שוקולד

מצרכים למרנג

מצרכים לשכבת גראנץ

אופן הכנה

  1. לחמם תנור מראש 100 מעלות

  2. הכנת המרנג :

  3. מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב

  4. בקערה שמים יחד את האבקת סוכר עם הקקאו ומעבירים אותם יחד במסננת

  5. ומקפלים לחלבונים בקיפולים עדינים עד לאיחוד זהירות לא לערבב יתר על המידה

  6. מכינים 2 פלטות בקוטר 24 עם צנטר מספר 9 ובשאר מכינים מקלות מרנג

  7. לתנור שעה וחצי לערך

  8. טיפ : לפזר אבקת סוכר לפני הכניסה לתנור עוזר בייבוש המרנג

  9. שייצא מהתנור חייב הצטננות מוחלטת

  10. הכנת המוס שוקולד :

  11. שמים במיקסר את החלבונים על מהירות בינונית שיש קצף מתחילים לשים סוכר בהדרגה להגיע לקצף יציב בינתיים בקערה שמים את השוקולד והחמאה ממיסים .

  12. את הקפה ממיסים במים הרותחים .

  13. שהשוקולד בקערה נמס עם החמאה מוסיפים את הכוס קפה מערבבים ומוסיפים את החלמונים מערבבים לתערובת אחידה .

  14. את תערובת השוקולד שהכנו מקפלים בעדינות לתערובת החלבונים מכסים בניילון נצמד לשעה במקרר

  15. הכנת פלטות גראנץ:

  16. ממיסים את החמאה והשוקולד מעל סיר עם מים רותחים כאשר נמס מוסיפים את השוקולד נוגט מערבבים לתערובת חלקה ומוסיפים את שבבי וופל המקורמל מאחדים את התערובת ומכינים 2 תחתיות עגולות בגודל התחתיות מרנג שהכנו

  17. ונותנים לזה להתקרר

  18. סידור העוגה :

  19. פלטה מרנג מעליה שכבה מוס מעליה פלטה גראנץ ושוב פלטה מרנג שכבת מוס פלטה גראנץ מים את כל העוגה במוס שנשאר ומקשטים עם המקלות מרנג בקישוט חופשי לפי הכישרון ❤

  20. בהצלחה 🔥