הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתחילים עם קרם הוניל -בקערת מיקסר שמים את השמנת מתוקה והחלב ומתחילים להקציף, מוסיפים את הפודינג וניל וא. הסוכר,ממשיכים להקציף לקרם יציב ומוסיפים במהירות נמוכה את שני סוגי הגבינות איזה דקה עד לאיחוד ..
עושים את אותו הדבר עם קרם השוקולד ומניחים בצד..
נטבול ביסקוויט שוקולד במי הנס קפה ונסדר שכבה צפופה בתחתית תבנית חד פעמי גדול..
נמרח 3/4 מקרם הוניל מעל הביסקוויט בשכבה אחידה..
עכשיו נטבול ביסקוויט וניל במי הנס קפה ונסדר בצפיפות מעל קרם הוניל..
נמרח 3/4 מקרם השוקולד מעל הביסקוויט בשכבה אחידה..
לשכבה האחרונה נטבול את הביסקוויטים שנשארו משני הטעמים ונמרח את הקרמים שנשארו חצי עוגה בוניל וחצי בשוקולד..
נכניס למקפיא ל10 דקות בינתיים נכין את הגנאש שוקולד..
נוציא מהמקפיא ונמרח את הגנאש מעל הקרם..
נכניס למקרר ל3 שעות לפחות לפני ההגשה..
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.