אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

7,712
צפיות

עוגת שכבות ביסקוויטים

המתכון של
עוגת שכבות ביסקוויטים

עוגת שכבות שמטריפה את החושים😍😍😍

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • תבנית חד פעמי גדולה( 32 × 26 עומק 5 ס"מ)
  • להגנת קרם שוקולד
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 כוס חלב
  • 1 אינסטנט פודינג שוקולד
  • 1 כף אבקת סוכר
  • 2 כפות גבינה לבנה 5%
  • 2 כפות גבינת מסקרפונה
  • להכנת גנאש שוקולד
  • 150 גר שוקולד מריר
  • 3/4 מיכל שמנת מתוקה
  • להכנת קרם וניל
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 כוס חלב
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כף אבקת סוכר
  • 2 כפות גבינה לבנה 5%
  • 2 כפות גבינת מסקרפונה
  • מצרכים
  • שרוול של פתי בר בטעם שוקולד
  • שרוול של פתי בר בטעם קלאסי רגיל
  • צלוחית קטנה עם מים חמים וכפית נס קפה
אופן ההכנה
  • 1

    מתחילים עם קרם הוניל -בקערת מיקסר שמים את השמנת מתוקה והחלב ומתחילים להקציף, מוסיפים את הפודינג וניל וא. הסוכר,ממשיכים להקציף לקרם יציב ומוסיפים במהירות נמוכה את שני סוגי הגבינות איזה דקה עד לאיחוד ..


  • 2

    עושים את אותו הדבר עם קרם השוקולד ומניחים בצד..


  • 3

    נטבול ביסקוויט שוקולד במי הנס קפה ונסדר שכבה צפופה בתחתית תבנית חד פעמי גדול..


  • 4

    נמרח 3/4 מקרם הוניל מעל הביסקוויט בשכבה אחידה..


  • 5

    עכשיו נטבול ביסקוויט וניל במי הנס קפה ונסדר בצפיפות מעל קרם הוניל..


  • 6

    נמרח 3/4 מקרם השוקולד מעל הביסקוויט בשכבה אחידה..


  • 7

    לשכבה האחרונה נטבול את הביסקוויטים שנשארו משני הטעמים ונמרח את הקרמים שנשארו חצי עוגה בוניל וחצי בשוקולד..


  • 8

    נכניס למקפיא ל10 דקות בינתיים נכין את הגנאש שוקולד..


  • 9

    נוציא מהמקפיא ונמרח את הגנאש מעל הקרם..


  • 10

    נכניס למקרר ל3 שעות לפחות לפני ההגשה..


  • 11

    בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.


1

מתחילים עם קרם הוניל -בקערת מיקסר שמים את השמנת מתוקה והחלב ומתחילים להקציף, מוסיפים את הפודינג וניל וא. הסוכר,ממשיכים להקציף לקרם יציב ומוסיפים במהירות נמוכה את שני סוגי הגבינות איזה דקה עד לאיחוד ..


2

עושים את אותו הדבר עם קרם השוקולד ומניחים בצד..


3

נטבול ביסקוויט שוקולד במי הנס קפה ונסדר שכבה צפופה בתחתית תבנית חד פעמי גדול..


4

נמרח 3/4 מקרם הוניל מעל הביסקוויט בשכבה אחידה..


5

עכשיו נטבול ביסקוויט וניל במי הנס קפה ונסדר בצפיפות מעל קרם הוניל..


6

נמרח 3/4 מקרם השוקולד מעל הביסקוויט בשכבה אחידה..


7

לשכבה האחרונה נטבול את הביסקוויטים שנשארו משני הטעמים ונמרח את הקרמים שנשארו חצי עוגה בוניל וחצי בשוקולד..


8

נכניס למקפיא ל10 דקות בינתיים נכין את הגנאש שוקולד..


9

נוציא מהמקפיא ונמרח את הגנאש מעל הקרם..


10

נכניס למקרר ל3 שעות לפחות לפני ההגשה..


11

בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים