לןגן

רולדות שמרים

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 27/01/2017 | 21:08
רולדות שמרים

תקציר המתכון: רולדות שמרים וקראנץ פרג.. עוגות רכות וטעימות.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש את הבצק 10 דקות לבצק רך שנדבק קצת לקערה..להוציא למשטח עבודה ללוש קצת ביד לכדרר לכדור יפה לשמן מעט לשים בקערה לכסות עם נילון ושמיכה..

  2. לתת התפחה עד הכפלת הנפח ..בחורף ההתפחה מאוד איטית יכולה לקחת שעה וחצי ויותר..להוריד אויר ועוד התפחה עד הכפלת הנפח..

  3. לחלק ל5 חלקים שווים..

  4. לרדד למלבן לשים מילוי לגלגל..

  5. להתפיח חצי שעה..

  6. למרוח ביצה שמהולה במים וכפית סוכר..

  7. תנור שחומם מראש עד הזהבה..

  8. סירופ.

  9. לבשל כוס סוכר כוס מים ומיץ מחצי לימוו עד הסמכה...לצנן..

  10. כשהעוגות יוצאות חמות להבריש בסירופ קר..