מרתיחים את הבטטה והעדשים בסיר עם המים. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30-40 דקות עד ריכוך מוחלט. מאדים את הנוזלים העודפים כדי להגיע לתערובת סמיכה ככל האפשר. מצננים.
מכינים מהתערובת קציצות ומניחים אותן בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן במעט שמן זית..
4
אופים בתור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהן שחומות וקשות מעט. (בין 30 ל 40 דקות) - בתאבון ♥.
1
מרתיחים את הבטטה והעדשים בסיר עם המים. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30-40 דקות עד ריכוך מוחלט. מאדים את הנוזלים העודפים כדי להגיע לתערובת סמיכה ככל האפשר. מצננים.