אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

4,985
צפיות

אגרול עם עלי אורז

המתכון של
אגרול עם עלי אורז

יוצא פריך ומאד טעים

  • קטגוריהצמחוניים
  • מספר מנות14 מנות
  • זמן הכנה30 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 14 מנות
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 חבילה דפי אורז
  • 1 יחידה בצל
  • 1 יחידה בטטה בינונית
  • 1 יחידה קישוא
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • 1 צרור כוסברה
  • 3 יחידות שיני שום
  • 1 יחידה דלעת
  • 1 קורט ג'ינג'ר מגורד
  • 1 קורט מלח,פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  • 1

    לגרד את כל הירקות במגרדת גסה.


  • 2

    לטגן בצל במעט שמן זית עד שמזהיב, לפרוס את השום ולהוסיף ל 1-2 דק', להוסיף את הירקות המגורדים לעוד כ-5 דק', לקצוץ פטרוזיליה וכוסברה ולהוסיף לעוד 2-3 דק', להוסיף מעט ג'ינג'ר מגורד, לתבל במלח ופלפל לפי הטעם ולהוריד מהאש..


  • 3

    לטבול עלה אורז בכלי עם מים עד שמתרכך (לשים לב שלא יתרכך מדי), להוציא למגבת וליבש קלות. להניח 2 כפות ממילוי הירקות במרכז העלה, לגלגל משני הצדדים ולסגור. להכין כל עלה בנפרד (להרטיב, ליבש, למלא ולגלגל). להניח בתבנית אפיה על הצד המקופל,כשהחלק החלק למעלה ..


  • 4

    למרוח עם מברשת אפייה מעט שמן זית על גלילי האגרול, לפזר מעל מעט מלח גרוס ..


  • 5

    לאפות בתנור בחום בינוני 180 מעלות כ-20 דק' עד שמזהיב..


  • 6

    יוצא קריספי וטעים מאד, להגיש עם סויה .


1

לגרד את כל הירקות במגרדת גסה.


2

לטגן בצל במעט שמן זית עד שמזהיב, לפרוס את השום ולהוסיף ל 1-2 דק', להוסיף את הירקות המגורדים לעוד כ-5 דק', לקצוץ פטרוזיליה וכוסברה ולהוסיף לעוד 2-3 דק', להוסיף מעט ג'ינג'ר מגורד, לתבל במלח ופלפל לפי הטעם ולהוריד מהאש..


3

לטבול עלה אורז בכלי עם מים עד שמתרכך (לשים לב שלא יתרכך מדי), להוציא למגבת וליבש קלות. להניח 2 כפות ממילוי הירקות במרכז העלה, לגלגל משני הצדדים ולסגור. להכין כל עלה בנפרד (להרטיב, ליבש, למלא ולגלגל). להניח בתבנית אפיה על הצד המקופל,כשהחלק החלק למעלה ..


4

למרוח עם מברשת אפייה מעט שמן זית על גלילי האגרול, לפזר מעל מעט מלח גרוס ..


5

לאפות בתנור בחום בינוני 180 מעלות כ-20 דק' עד שמזהיב..


6

יוצא קריספי וטעים מאד, להגיש עם סויה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים