תקציר המתכון: יוצא פריך ומאד טעים
קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 14, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
לגרד את כל הירקות במגרדת גסה
לטגן בצל במעט שמן זית עד שמזהיב, לפרוס את השום ולהוסיף ל 1-2 דק', להוסיף את הירקות המגורדים לעוד כ-5 דק', לקצוץ פטרוזיליה וכוסברה ולהוסיף לעוד 2-3 דק', להוסיף מעט ג'ינג'ר מגורד, לתבל במלח ופלפל לפי הטעם ולהוריד מהאש.
לטבול עלה אורז בכלי עם מים עד שמתרכך (לשים לב שלא יתרכך מדי), להוציא למגבת וליבש קלות. להניח 2 כפות ממילוי הירקות במרכז העלה, לגלגל משני הצדדים ולסגור. להכין כל עלה בנפרד (להרטיב, ליבש, למלא ולגלגל). להניח בתבנית אפיה על הצד המקופל,כשהחלק החלק למעלה .
למרוח עם מברשת אפייה מעט שמן זית על גלילי האגרול, לפזר מעל מעט מלח גרוס .
לאפות בתנור בחום בינוני 180 מעלות כ-20 דק' עד שמזהיב.
יוצא קריספי וטעים מאד, להגיש עם סויה