אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

257
צפיות

שניצל תירס ביתי

המתכון של
שניצל תירס ביתי

טעים אששש וקל להכנה

  • קטגוריהצמחוניים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 250 גרם תפוחי-אדמה שווה 3 תפוחי-אדמה בנוני
  • 1 קופסת שימורים גרגירי תירס מסונן מהמים כ-340 גרם לפני סינון)
  • 1 ביצה
  • ¼ כפית כורכום
  • כפית מרק עוף
  • כף דבש
  • מעט פלפל שחור גרוס
  • ½ כוס קמח
  • לטיגון
  • כ-2 ביצים טרופות עם מעט מלח
  • -2 כוסות פירורי לחם זהובים
  • .
אופן ההכנה
  • 1

    1)שמים את תפוחי-האדמה בסיר עם מים, ולהביא לרתיחה, מרגע שרותח לבשל עד שתפוחי-האדמה רכים, כ-20 דקות..


  • 2

    ..


  • 3

    2)מסננים את התפוחי-האדמה מהמים ומקלפים אותם. מניחים אותם..


  • 4

    בקערה ומרסקים אותם .


  • 5

    3)מוסיפים לקערה את התירס, קמח, כורכום, מלח, פלפל ,מרק עוף דבש וביצה. ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה..


  • 6

    4)מברישים שמן זית בנייר אפייה .


  • 7

    .


  • 8

    5) מניחים רינג קטן ושמים כמות נדיבה אל תוך הרינג ומרימים כך שיהיה צורה יפה לשניצל .


  • 9

    6)אופים בתנור שחומם מראש ל180 כ חצי שעה .


  • 10

    7)מקררים וטובלים את השניצלים בביצים ומצפים בפירורי לחם .


  • 11

    ומטגנים בשמן חצי הגובה מצד לצד עד להזהבה ומניחים אותם .


  • 12

    על בנייר סופג ולאחר מכן על רשת.


  • 13

    בתאבון 😋.


1

1)שמים את תפוחי-האדמה בסיר עם מים, ולהביא לרתיחה, מרגע שרותח לבשל עד שתפוחי-האדמה רכים, כ-20 דקות..


2

..


3

2)מסננים את התפוחי-האדמה מהמים ומקלפים אותם. מניחים אותם..


4

בקערה ומרסקים אותם .


5

3)מוסיפים לקערה את התירס, קמח, כורכום, מלח, פלפל ,מרק עוף דבש וביצה. ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה..


6

4)מברישים שמן זית בנייר אפייה .


7

.


8

5) מניחים רינג קטן ושמים כמות נדיבה אל תוך הרינג ומרימים כך שיהיה צורה יפה לשניצל .


9

6)אופים בתנור שחומם מראש ל180 כ חצי שעה .


10

7)מקררים וטובלים את השניצלים בביצים ומצפים בפירורי לחם .


11

ומטגנים בשמן חצי הגובה מצד לצד עד להזהבה ומניחים אותם .


12

על בנייר סופג ולאחר מכן על רשת.


13

בתאבון 😋.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים