- קטגוריהצמחוניים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
3 כוסות מים בערך בכוס חד פעמי חם
אופן ההכנה
-
1
הכנת.
-
2
הפיתות.
-
3
לשים בקערה את כל המצרכים של הבצק וללוש לקבלת בצק נעים .
-
4
להתפיח פעמים .
-
5
לחלק ל20 כדורים.
-
6
לקמח מעט כל כדור ןלתת לנח כמה דקות.
-
7
לרדד לפיתה ולהניח בתבנית התנור על נייר אפיה ולהתפיח .
-
8
לחמם תנור 200 מעלות ולאפות 10 דקות בערך.
-
9
כשמוכן להוציא מהתנור ולכסות עם מגבת מטבח.
-
10
להכנת החציל.
-
11
לפרוס לעובי לא דק .
-
12
לשים במסננת ולפזר מעל מלח .
-
13
להשאיר לפחות שעה לסחוט היטב .
-
14
לשים על נייר סופג ולייבש טוב .
-
15
לחמם שמן ולטגן .
-
16
את התפוח אדמה והביצים להרתיח עם מעט מלח .
-
17
הכנת הטחינה.
-
18
לשים בקערה טחינה ולהוסיף את המים של הפלפל שיפקה ולערבב היטב לקבלת טחינה מעט סמיכה .
-
19
אפשר להוסיף מעט פטרוזיליה לקבלת טחינה ירוקה טעים מומלץ.
1
הכנת.
2
הפיתות.
3
לשים בקערה את כל המצרכים של הבצק וללוש לקבלת בצק נעים .
4
להתפיח פעמים .
5
לחלק ל20 כדורים.
6
לקמח מעט כל כדור ןלתת לנח כמה דקות.
7
לרדד לפיתה ולהניח בתבנית התנור על נייר אפיה ולהתפיח .
8
לחמם תנור 200 מעלות ולאפות 10 דקות בערך.
9
כשמוכן להוציא מהתנור ולכסות עם מגבת מטבח.
10
להכנת החציל.
11
לפרוס לעובי לא דק .
12
לשים במסננת ולפזר מעל מלח .
13
להשאיר לפחות שעה לסחוט היטב .
14
לשים על נייר סופג ולייבש טוב .
15
לחמם שמן ולטגן .
16
את התפוח אדמה והביצים להרתיח עם מעט מלח .
17
הכנת הטחינה.
18
לשים בקערה טחינה ולהוסיף את המים של הפלפל שיפקה ולערבב היטב לקבלת טחינה מעט סמיכה .
19
אפשר להוסיף מעט פטרוזיליה לקבלת טחינה ירוקה טעים מומלץ.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים