לןגן

ארוחת סביח

מאת: שרה יוסף, פורסם: 14/06/2024 | 11:56
ארוחת סביח

תקציר המתכון: קל וטעים

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת

  2. הפיתות

  3. לשים בקערה את כל המצרכים של הבצק וללוש לקבלת בצק נעים

  4. להתפיח פעמים

  5. לחלק ל20 כדורים

  6. לקמח מעט כל כדור ןלתת לנח כמה דקות

  7. לרדד לפיתה ולהניח בתבנית התנור על נייר אפיה ולהתפיח

  8. לחמם תנור 200 מעלות ולאפות 10 דקות בערך

  9. כשמוכן להוציא מהתנור ולכסות עם מגבת מטבח

  10. להכנת החציל

  11. לפרוס לעובי לא דק

  12. לשים במסננת ולפזר מעל מלח

  13. להשאיר לפחות שעה לסחוט היטב

  14. לשים על נייר סופג ולייבש טוב

  15. לחמם שמן ולטגן

  16. את התפוח אדמה והביצים להרתיח עם מעט מלח

  17. הכנת הטחינה

  18. לשים בקערה טחינה ולהוסיף את המים של הפלפל שיפקה ולערבב היטב לקבלת טחינה מעט סמיכה

  19. אפשר להוסיף מעט פטרוזיליה לקבלת טחינה ירוקה טעים מומלץ