תקציר המתכון: קל וטעים
קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
הכנת
הפיתות
לשים בקערה את כל המצרכים של הבצק וללוש לקבלת בצק נעים
להתפיח פעמים
לחלק ל20 כדורים
לקמח מעט כל כדור ןלתת לנח כמה דקות
לרדד לפיתה ולהניח בתבנית התנור על נייר אפיה ולהתפיח
לחמם תנור 200 מעלות ולאפות 10 דקות בערך
כשמוכן להוציא מהתנור ולכסות עם מגבת מטבח
להכנת החציל
לפרוס לעובי לא דק
לשים במסננת ולפזר מעל מלח
להשאיר לפחות שעה לסחוט היטב
לשים על נייר סופג ולייבש טוב
לחמם שמן ולטגן
את התפוח אדמה והביצים להרתיח עם מעט מלח
הכנת הטחינה
לשים בקערה טחינה ולהוסיף את המים של הפלפל שיפקה ולערבב היטב לקבלת טחינה מעט סמיכה
אפשר להוסיף מעט פטרוזיליה לקבלת טחינה ירוקה טעים מומלץ