- קטגוריהצמחוניים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1/2 כוס עדשים ירקות מבושלות עד שרכות ומסוננות
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בקערה שמים עדשים מבושלות, פירורי לחם, בצל, שום, כוסברה, ביצה, שמן זית ותבלינים מערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה..
-
2
מרפדים תבנית אפייה בנייר אפיה מכינים 10 קציצות ומסדרים אותם בתבנית..
-
3
אופים בחום של 200 מעלות למשך חצי שעה אחרי רבע שעה הופכים את הקציצות וממשיכים לאפות עד שהקציצות מוכנות ומקבלות צבע זהוב שחום..
-
4
אוכלים עם סלט ירקות טרי.
1
בקערה שמים עדשים מבושלות, פירורי לחם, בצל, שום, כוסברה, ביצה, שמן זית ותבלינים מערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה..
2
מרפדים תבנית אפייה בנייר אפיה מכינים 10 קציצות ומסדרים אותם בתבנית..
3
אופים בחום של 200 מעלות למשך חצי שעה אחרי רבע שעה הופכים את הקציצות וממשיכים לאפות עד שהקציצות מוכנות ומקבלות צבע זהוב שחום..
4
אוכלים עם סלט ירקות טרי.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים