- קטגוריהצמחוניים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ירקות: (ניתן להשתמש בכל ירק שתבחרו)
-
-
-
-
-
-
-
-
שמן זית לריסוס על הקציצות
אופן ההכנה
-
1
שוטפים היטב את העדשים ומשרים במים למשך 20-25 דקות..
-
2
מחממים שמן במחבת שמים את הירקות עם המלח ומבשלים 5-10 דקות בערך מידי פעם מערבבים..
-
3
שוטפים את העדשים ומסננים מהמים..
-
4
במעבד מזון שמים את העדשים השטופים, שום, פטרוזיליה, קמח מנופה, גראם מסלה, פלפל שחור, כמון, מלח, מיץ לימון וסודה לשתיה טוחנים עד לקבלת עיסה אחידה..
-
5
שמים את העיסה בקערה ומוסיפים את הירקות המבושלים מערבבים היטב עד שכל החומרים מתאחדים..
-
6
מרפדים תבנית אפיה בנייר פרגמנט משמנים את הידיים וצרים קציצות קבב מסדרים בתבנית..
-
7
מרססים בשמן זית ואופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-45 דקות או עד שהקבב מוכן ומקבל צבע זהוב..
1
שוטפים היטב את העדשים ומשרים במים למשך 20-25 דקות..
2
מחממים שמן במחבת שמים את הירקות עם המלח ומבשלים 5-10 דקות בערך מידי פעם מערבבים..
3
שוטפים את העדשים ומסננים מהמים..
4
במעבד מזון שמים את העדשים השטופים, שום, פטרוזיליה, קמח מנופה, גראם מסלה, פלפל שחור, כמון, מלח, מיץ לימון וסודה לשתיה טוחנים עד לקבלת עיסה אחידה..
5
שמים את העיסה בקערה ומוסיפים את הירקות המבושלים מערבבים היטב עד שכל החומרים מתאחדים..
6
מרפדים תבנית אפיה בנייר פרגמנט משמנים את הידיים וצרים קציצות קבב מסדרים בתבנית..
7
מרססים בשמן זית ואופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-45 דקות או עד שהקבב מוכן ומקבל צבע זהוב..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים