הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהדים אמור - ירקות ספוגים בתערובת מסאלה, ממולאים בכדורי בצק טריים, סגורים ומאודים.
איך להכין דים אמור ירקות.
1.מערבבים את הקמח והמלח ולשים לבצק נוקשה, עם מים..
2.מחממים שמן ומוסיפים את הבצל והשום. מטגנים עד לריכוך מעט ומוסיפים את הירקות. הופכים על אש גבוהה עד לבישול קל..
3.מורידים מהאש ומערבבים פנימה את המלח, החומץ והפלפל השחור..
4. מרדדים את הבצק דק (שקוף) וחותכים לעיגולים בקוטר 10 ס"מ..
5.מרטיבים את הקצה, מניחים מעט מילוי במרכז ומקרבים את השוליים לכיסוי המילוי. לחץ כדי לאטום -- זה ייצור צורת חצי ירח. מאדים כ-10 דקות ומגישים..