לןגן

דים אמור - דים סאם צמחוני

מאת: דים אמור, פורסם: 15/05/2022 | 17:54
דים אמור - דים סאם צמחוני

תקציר המתכון: דים אמור - ירקות ספוגים בתערובת מסאלה, ממולאים בכדורי בצק טריים, סגורים ומאודים.

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. איך להכין דים אמור ירקות

  2. 1.מערבבים את הקמח והמלח ולשים לבצק נוקשה, עם מים.

  3. 2.מחממים שמן ומוסיפים את הבצל והשום. מטגנים עד לריכוך מעט ומוסיפים את הירקות. הופכים על אש גבוהה עד לבישול קל.

  4. 3.מורידים מהאש ומערבבים פנימה את המלח, החומץ והפלפל השחור.

  5. 4. מרדדים את הבצק דק (שקוף) וחותכים לעיגולים בקוטר 10 ס"מ.

  6. 5.מרטיבים את הקצה, מניחים מעט מילוי במרכז ומקרבים את השוליים לכיסוי המילוי. לחץ כדי לאטום -- זה ייצור צורת חצי ירח. מאדים כ-10 דקות ומגישים.