לקצץ את הפטרוזיליה והבצל עלים, לחתוך את הגמבה האדומה לרצועות דקות ולערבב בקערה יחד עם 5 ביצים. לתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם. ולטגן במחבת עם 2 כפות שמן זית.
2
לחתוך את הפיתה והחביתת ירק עם קורצן בצורת לב ולהכין כריך :)
לסדר בצלחת עם עגבניות שרי צבעוניות חצויות וזיתים סוריים :)
להגיש חם ובתאבון :) .
1
לקצץ את הפטרוזיליה והבצל עלים, לחתוך את הגמבה האדומה לרצועות דקות ולערבב בקערה יחד עם 5 ביצים. לתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם. ולטגן במחבת עם 2 כפות שמן זית.
2
לחתוך את הפיתה והחביתת ירק עם קורצן בצורת לב ולהכין כריך :)
לסדר בצלחת עם עגבניות שרי צבעוניות חצויות וזיתים סוריים :)
להגיש חם ובתאבון :) .