הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתכון של רונה אבן מתוך תכנית הבישול של אמהות מבשלות ביחד בערוץ 24!
אופן ההכנה:.
לחתוך את החצילים לרצועות בעובי סנטימטר ולמרוח בשמן זית וקצת מלח.
לאפות כ 15 דקות (עד השחמה) את החצילים עם תרסיס שמן זית ומעט מלח .
במקביל להכין את תערובת הגבינות: לערבב יחד את הגבינות, ביצים, קוואקר.
והתבלינים בקערה, ליצור תערובת אחידה. .
בתבנית פיירקס לסדר שכבה של חצילים .
מעליהם לשפוך את מחצית מתערובת הגבינות .
מעל הגבינות למרוח את רסק העגבניות (ניתן למהול עם מעט מים) .
ולסדר שכבה של גבינה צהובה ושוב....
חצילים, מעל גבינה, מעל רסק עגבניות וגבינה צהובה. .
להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות לכחצי שעה (או עד שמשחים) .
לסלט: .
לחתוך את הירקות למקלות ולקצוץ פטרוזיליה.
לתבל בלימון, שמן שומשום ותבלינים .
לפזר מעל חמוציות ושקדים ולערבב.