לןגן

לזניית חצילים וסלט שורשים

מאת: אמהות מבשלות ביחד, פורסם: 16/04/2020 | 11:07
לזניית חצילים וסלט שורשים

תקציר המתכון: מתכון של רונה אבן מתוך תכנית הבישול של אמהות מבשלות ביחד בערוץ 24!

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

ללזניה

לסלט שורשים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. לחתוך את החצילים לרצועות בעובי סנטימטר ולמרוח בשמן זית וקצת מלח

  3. לאפות כ 15 דקות (עד השחמה) את החצילים עם תרסיס שמן זית ומעט מלח

  4. במקביל להכין את תערובת הגבינות: לערבב יחד את הגבינות, ביצים, קוואקר

  5. והתבלינים בקערה, ליצור תערובת אחידה.

  6. בתבנית פיירקס לסדר שכבה של חצילים

  7. מעליהם לשפוך את מחצית מתערובת הגבינות

  8. מעל הגבינות למרוח את רסק העגבניות (ניתן למהול עם מעט מים)

  9. ולסדר שכבה של גבינה צהובה ושוב...

  10. חצילים, מעל גבינה, מעל רסק עגבניות וגבינה צהובה.

  11. להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות לכחצי שעה (או עד שמשחים)

  12. לסלט:

  13. לחתוך את הירקות למקלות ולקצוץ פטרוזיליה

  14. לתבל בלימון, שמן שומשום ותבלינים

  15. לפזר מעל חמוציות ושקדים ולערבב