אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

531
צפיות

נאגטסויה

המתכון של
נאגטסויה

מתכון מהמם לנאגטס צמחוניים מסויה, שגם אוכלי הבשר יעופו עליו!

  • קטגוריהצמחוניים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 💥 חצי חבילת נתחי סויה דמויי עוף של טבעול https://www.fxp.co.il/showthread.php?t=20187172 (מומלצים ביותר!)
  • 💥 ביצה אחת (רצוי קטנה או בינונית)
  • 💥 כפית רוטב צ'ימיצ'ורי
  • 💥 נגיעת תבלין לגריל עוף / פפריקה
  • 💥 פלפל שחור
  • 💥 מלח
  • 💥 כורכום
  • 💥 סביב ה1/2 כוס קמח לבן / תופח
  • 💥 בערך חצי בקבוק בירה לבנה (אל תדאגו, אפילו אני לא השתכרתי 😝 )
  • 💥 קצת שמן זית
  • 💥 לטיגון: שמן לבחירתכם, כמות שהנאגטס "יטבעו" בה קצת, אבל לא לגמרי... (טיפ: לכו על שמן רגיל)
  • 💥 להגשה: רטבים לבחירתכם (אלף האיים ומיונז יעבדו אש...)
  • 💥 טיפ: מומלץ לטגן צ'יפס (אין על דק), ולאכול את הצ'יפס יחד עם הנאגטסויה.
אופן ההכנה
  • 1

    💥 את הביצה, התבלינים, הצ'ימיצ'ורי , שמן זית, קמח ובירה, ערבבו בקערה גדולה למדי..


  • 2

    💥 הוסיפו את נתחי הסויה, ערבבו היטב שיתכסו לגמרי מכל הצדדים.


  • 3

    💥 טיפ: השרו את נתחי הסויה בבלילה לכמה שיותר זמן..


  • 4

    💥 במקביל, חממו את השמן במחבת עמוקה או סיר (תלוי בכמות השמן שבחרתם, יש טווח יחסית גדול שאפשר להחליט מתוכו).


  • 5

    💥 כשהשמן חם, שפכו את נתחי הסויה המצופים (כולל הבלילה שנשארת, זה ממש טעים) אל השמן..


  • 6

    💥 כעבור מספר דקות, הפכו את הנאגטסויה (כשתראו שהצד שטוגן זהוב וצרוב מספיק) וטגנו כך גם את הצד השני..


  • 7

    💥 הוציאו את הנאגטסויה על נייר סופג..


  • 8

    💥 בתיאבון 🥰.


1

💥 את הביצה, התבלינים, הצ'ימיצ'ורי , שמן זית, קמח ובירה, ערבבו בקערה גדולה למדי..


2

💥 הוסיפו את נתחי הסויה, ערבבו היטב שיתכסו לגמרי מכל הצדדים.


3

💥 טיפ: השרו את נתחי הסויה בבלילה לכמה שיותר זמן..


4

💥 במקביל, חממו את השמן במחבת עמוקה או סיר (תלוי בכמות השמן שבחרתם, יש טווח יחסית גדול שאפשר להחליט מתוכו).


5

💥 כשהשמן חם, שפכו את נתחי הסויה המצופים (כולל הבלילה שנשארת, זה ממש טעים) אל השמן..


6

💥 כעבור מספר דקות, הפכו את הנאגטסויה (כשתראו שהצד שטוגן זהוב וצרוב מספיק) וטגנו כך גם את הצד השני..


7

💥 הוציאו את הנאגטסויה על נייר סופג..


8

💥 בתיאבון 🥰.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים