תקציר המתכון: מתכון מהמם לנאגטס צמחוניים מסויה, שגם אוכלי הבשר יעופו עליו!
קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
💥 את הביצה, התבלינים, הצ'ימיצ'ורי , שמן זית, קמח ובירה, ערבבו בקערה גדולה למדי.
💥 הוסיפו את נתחי הסויה, ערבבו היטב שיתכסו לגמרי מכל הצדדים
💥 טיפ: השרו את נתחי הסויה בבלילה לכמה שיותר זמן.
💥 במקביל, חממו את השמן במחבת עמוקה או סיר (תלוי בכמות השמן שבחרתם, יש טווח יחסית גדול שאפשר להחליט מתוכו)
💥 כשהשמן חם, שפכו את נתחי הסויה המצופים (כולל הבלילה שנשארת, זה ממש טעים) אל השמן.
💥 כעבור מספר דקות, הפכו את הנאגטסויה (כשתראו שהצד שטוגן זהוב וצרוב מספיק) וטגנו כך גם את הצד השני.
💥 הוציאו את הנאגטסויה על נייר סופג.
💥 בתיאבון 🥰