לןגן

נאגטסויה

מאת: Lee Cohen, פורסם: 06/04/2020 | 00:07
נאגטסויה

תקציר המתכון: מתכון מהמם לנאגטס צמחוניים מסויה, שגם אוכלי הבשר יעופו עליו!

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 💥 את הביצה, התבלינים, הצ'ימיצ'ורי , שמן זית, קמח ובירה, ערבבו בקערה גדולה למדי.

  2. 💥 הוסיפו את נתחי הסויה, ערבבו היטב שיתכסו לגמרי מכל הצדדים

  3. 💥 טיפ: השרו את נתחי הסויה בבלילה לכמה שיותר זמן.

  4. 💥 במקביל, חממו את השמן במחבת עמוקה או סיר (תלוי בכמות השמן שבחרתם, יש טווח יחסית גדול שאפשר להחליט מתוכו)

  5. 💥 כשהשמן חם, שפכו את נתחי הסויה המצופים (כולל הבלילה שנשארת, זה ממש טעים) אל השמן.

  6. 💥 כעבור מספר דקות, הפכו את הנאגטסויה (כשתראו שהצד שטוגן זהוב וצרוב מספיק) וטגנו כך גם את הצד השני.

  7. 💥 הוציאו את הנאגטסויה על נייר סופג.

  8. 💥 בתיאבון 🥰