אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

  • קטגוריהצמחוניים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • בצל 1
  • 4-5 שיני שום
  • פלפל חריף (לא חייב)
  • כף שטוחה פפריקה מעושנת
  • פלפל שחור גרוס
  • צ'ילי גרוס (לא חייב)
  • מלח
  • מעט סוכר
  • 5-6 עגבניות
  • כפית מרק עוף
  • פטרוזליה/כוסברה לקישוט
אופן ההכנה
  • 1

    במחבת רחבה לטגן בצל אחד חתוך לקוביות, כשמיטגן להנמיך את האש ולהוסיף 4-5 שיני שום פרוסות וטבעות פלפל חריף ירוק למי שאוהב, כף שטוחה פפריקה מעושנת, פלפל שחור גרוס, צ'ילי גרוס, מלח, להגביר את האש ולהוסיף 5-6 עגבניות מקולפות וחתוכות קוביות קטנות, מעט סוכר, כפית מרק עוף, לבשל מעט ואם יש מטבוחה ניתן להוסיף. לבשל חצי שעה על אש נמוכה אם נגמרו הנוזלים אפשר להוסיף רבע כוס מים.. להוסיף ביצים ולתבל מעל במלח, פלפל וצ'ילי גרוס ואפשר גם אורגנו יבש. לבשל עוד 20 דקות עם מכסה..


  • 2

    לעטר בכוסברה/פטרוזליה.


1

במחבת רחבה לטגן בצל אחד חתוך לקוביות, כשמיטגן להנמיך את האש ולהוסיף 4-5 שיני שום פרוסות וטבעות פלפל חריף ירוק למי שאוהב, כף שטוחה פפריקה מעושנת, פלפל שחור גרוס, צ'ילי גרוס, מלח, להגביר את האש ולהוסיף 5-6 עגבניות מקולפות וחתוכות קוביות קטנות, מעט סוכר, כפית מרק עוף, לבשל מעט ואם יש מטבוחה ניתן להוסיף. לבשל חצי שעה על אש נמוכה אם נגמרו הנוזלים אפשר להוסיף רבע כוס מים.. להוסיף ביצים ולתבל מעל במלח, פלפל וצ'ילי גרוס ואפשר גם אורגנו יבש. לבשל עוד 20 דקות עם מכסה..


2

לעטר בכוסברה/פטרוזליה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים