לןגן

שקשוקה

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 27/02/2020 | 10:55
שקשוקה

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת רחבה לטגן בצל אחד חתוך לקוביות, כשמיטגן להנמיך את האש ולהוסיף 4-5 שיני שום פרוסות וטבעות פלפל חריף ירוק למי שאוהב, כף שטוחה פפריקה מעושנת, פלפל שחור גרוס, צ'ילי גרוס, מלח, להגביר את האש ולהוסיף 5-6 עגבניות מקולפות וחתוכות קוביות קטנות, מעט סוכר, כפית מרק עוף, לבשל מעט ואם יש מטבוחה ניתן להוסיף. לבשל חצי שעה על אש נמוכה אם נגמרו הנוזלים אפשר להוסיף רבע כוס מים.. להוסיף ביצים ולתבל מעל במלח, פלפל וצ'ילי גרוס ואפשר גם אורגנו יבש. לבשל עוד 20 דקות עם מכסה.

  2. לעטר בכוסברה/פטרוזליה