- קטגוריהצמחוניים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
מרכיבים
-
-
-
-
4 כפות פרורי לחם ( לבנים)
-
אופן ההכנה
-
1
לחלוט את הברוקולי במים רותחים למשך 10 דקות בערך .
-
2
לסנן מהמים , לקצוץ דק דק את הברוקולי ..
-
3
להכניס לקערה את כל המרכיבים לערבב טוב טוב .
-
4
לאיחוד , .
-
5
לחמם מחבת עם שמן זית ,.
-
6
ליצור קציצות עם כף , לטגן ... .
-
7
ובהצלחה זה מעדן. נחטף בשנייה והטעם ממממממ ....🥦👌🏻👌🏻👌🏻 .
-
8
תעלו תמונות מי שהכינה 💞💋❤️.
1
לחלוט את הברוקולי במים רותחים למשך 10 דקות בערך .
2
לסנן מהמים , לקצוץ דק דק את הברוקולי ..
3
להכניס לקערה את כל המרכיבים לערבב טוב טוב .
4
לאיחוד , .
5
לחמם מחבת עם שמן זית ,.
6
ליצור קציצות עם כף , לטגן ... .
7
ובהצלחה זה מעדן. נחטף בשנייה והטעם ממממממ ....🥦👌🏻👌🏻👌🏻 .
8
תעלו תמונות מי שהכינה 💞💋❤️.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים