לחמם תנור לחום 200 מעלות
להניח בשכבה אחת את פרוסות החציל לטפטף מעט שמן זית מלח ופלפל לאפות בתנור עד להשחמה קלה להוציא ולקרר מעט.
2
לערבב מלפפון עגבניה ובצל עם מעט מלח פלפל שחור ומעט לימון סחוט להניח בצד.
3
את הביצים הקשות לפרוס לפרוסות של 3-4 ממ.
4
לערבב את המים המלח והלימון היטב ואז להוסיף טחינה גולמית להקציף במטרף עד לקבלת מחית.
5
לקחת לאפה למרוח מעל שכבה דקה של טחינה
מעל להניח 2 פרוסות חציל ; מעל להניח פרוסות ביצה
מעל לפזר את הסלט ירקות הקצוץ ולסיים עם טפטופי טחינה
לגלגל בצורה מהודקת לרולדה
לחתוך באמצע
ובתיאבון.
1
לחמם תנור לחום 200 מעלות
להניח בשכבה אחת את פרוסות החציל לטפטף מעט שמן זית מלח ופלפל לאפות בתנור עד להשחמה קלה להוציא ולקרר מעט.
2
לערבב מלפפון עגבניה ובצל עם מעט מלח פלפל שחור ומעט לימון סחוט להניח בצד.
3
את הביצים הקשות לפרוס לפרוסות של 3-4 ממ.
4
לערבב את המים המלח והלימון היטב ואז להוסיף טחינה גולמית להקציף במטרף עד לקבלת מחית.
5
לקחת לאפה למרוח מעל שכבה דקה של טחינה
מעל להניח 2 פרוסות חציל ; מעל להניח פרוסות ביצה
מעל לפזר את הסלט ירקות הקצוץ ולסיים עם טפטופי טחינה
לגלגל בצורה מהודקת לרולדה
לחתוך באמצע
ובתיאבון.