אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

6,559
צפיות

סביח בסטייל אחר...

המתכון של
סביח בסטייל אחר...

סביח בלאפה מטרף עם טעם של עוד..... פרפקטו לימי הקיץ החמים....

  • קטגוריהצמחוניים
  • מספר מנות2 מנות
  • זמן הכנה20 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 2 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 יחידות לאפות דקות (ראו מתכון אצלי בלחמים)
  • 2 יחידות ביצה קשה חתוכה פרוסות
  • 1 יחידה מלפפון קצוץ דקדק
  • 1 יחידה עגבניה בינונית קצוצה דקדק
  • 1 יחידה בצל ירוק קצוץ דקדק
  • 1/2 יחידה חציל בינוני פרוס ל3 ממ עובי
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 1 יחידה לימון סחוט
  • 3 כפות מים קרים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 3 כפות טחינה גולמית
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור לחום 200 מעלות להניח בשכבה אחת את פרוסות החציל לטפטף מעט שמן זית מלח ופלפל לאפות בתנור עד להשחמה קלה להוציא ולקרר מעט.


  • 2

    לערבב מלפפון עגבניה ובצל עם מעט מלח פלפל שחור ומעט לימון סחוט להניח בצד.


  • 3

    את הביצים הקשות לפרוס לפרוסות של 3-4 ממ.


  • 4

    לערבב את המים המלח והלימון היטב ואז להוסיף טחינה גולמית להקציף במטרף עד לקבלת מחית.


  • 5

    לקחת לאפה למרוח מעל שכבה דקה של טחינה מעל להניח 2 פרוסות חציל ; מעל להניח פרוסות ביצה מעל לפזר את הסלט ירקות הקצוץ ולסיים עם טפטופי טחינה לגלגל בצורה מהודקת לרולדה לחתוך באמצע ובתיאבון.


1

לחמם תנור לחום 200 מעלות להניח בשכבה אחת את פרוסות החציל לטפטף מעט שמן זית מלח ופלפל לאפות בתנור עד להשחמה קלה להוציא ולקרר מעט.


2

לערבב מלפפון עגבניה ובצל עם מעט מלח פלפל שחור ומעט לימון סחוט להניח בצד.


3

את הביצים הקשות לפרוס לפרוסות של 3-4 ממ.


4

לערבב את המים המלח והלימון היטב ואז להוסיף טחינה גולמית להקציף במטרף עד לקבלת מחית.


5

לקחת לאפה למרוח מעל שכבה דקה של טחינה מעל להניח 2 פרוסות חציל ; מעל להניח פרוסות ביצה מעל לפזר את הסלט ירקות הקצוץ ולסיים עם טפטופי טחינה לגלגל בצורה מהודקת לרולדה לחתוך באמצע ובתיאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים