- קטגוריהצמחוניים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
2 כפיות מלאות של פפריקה טוניסאית מתוקה
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
קולפים את תפוחי האדמה, הגזר, השום והבצלים ושוטפים אותם..
-
2
מגררים דק מאוד, רצוי במעבד מזון עם מגררת עדינה..
-
3
קוצצים את הפטרוזליה, סוחטים את תפוחי האדמה עם הגזר והבצל במסננת הניצבת על קערה. מניחים לעמוד 5 דקות..
-
4
מערבבים את תפוחי האדמה המרוסקים, הגזר, הבצל, השום הפטרוזיליה הקצוצה והביצים, מוסיפים מלח, פפריקה טוניסאית מתוקה ופלפל שחור. מוסיפים את הקמח המנופה ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה..
-
5
מטגנים לביבות מוארכות בשמן חם בגובה סנטימטר: שמים כף גדושה מהתערובת בשמן החם ומשטחים אותה בגב הכף. מזהיבים, הופכים, ושוב מזהיבים. שמים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן..
1
קולפים את תפוחי האדמה, הגזר, השום והבצלים ושוטפים אותם..
2
מגררים דק מאוד, רצוי במעבד מזון עם מגררת עדינה..
3
קוצצים את הפטרוזליה, סוחטים את תפוחי האדמה עם הגזר והבצל במסננת הניצבת על קערה. מניחים לעמוד 5 דקות..
4
מערבבים את תפוחי האדמה המרוסקים, הגזר, הבצל, השום הפטרוזיליה הקצוצה והביצים, מוסיפים מלח, פפריקה טוניסאית מתוקה ופלפל שחור. מוסיפים את הקמח המנופה ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה..
5
מטגנים לביבות מוארכות בשמן חם בגובה סנטימטר: שמים כף גדושה מהתערובת בשמן החם ומשטחים אותה בגב הכף. מזהיבים, הופכים, ושוב מזהיבים. שמים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים