לןגן

לביבות לחנוכה טעימות ומושלמות

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 03/12/2018 | 20:06
לביבות לחנוכה טעימות ומושלמות

תקציר המתכון: אין כמו לביבות לחנוכה טעימות ממש קל

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קולפים את תפוחי האדמה, הגזר, השום והבצלים ושוטפים אותם.

  2. מגררים דק מאוד, רצוי במעבד מזון עם מגררת עדינה.

  3. קוצצים את הפטרוזליה, סוחטים את תפוחי האדמה עם הגזר והבצל במסננת הניצבת על קערה. מניחים לעמוד 5 דקות.

  4. מערבבים את תפוחי האדמה המרוסקים, הגזר, הבצל, השום הפטרוזיליה הקצוצה והביצים, מוסיפים מלח, פפריקה טוניסאית מתוקה ופלפל שחור. מוסיפים את הקמח המנופה ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.

  5. מטגנים לביבות מוארכות בשמן חם בגובה סנטימטר: שמים כף גדושה מהתערובת בשמן החם ומשטחים אותה בגב הכף. מזהיבים, הופכים, ושוב מזהיבים. שמים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.