- קטגוריהצמחוניים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
כוס עדשים כתומים (כוס חד פעמי חם)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2 כפיות פפריקה טוניסאית מתוקה
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מנקים את העדשים ומשרים אותם במים רותחים בקערה מכוסה למשך שעתיים..
-
2
בקערה שמים את תפו"א מגורד, קישוא מגורד, גזר מגורד, בצל ושום קצוצים מערבבים, מסננים את העדשים ומוסיפים לעיסת הירקות מוסיפים ביצים, תבלינים, פירורי לחם וקואקר ומערבבים לעיסה אחידה..
-
3
מרפדים תבנית בנייר אפיה משומנת מעט מכינים קציצות ומסדרים בתבנית האפייה..
-
4
אופים בחום של 15-180 מעלות עד שהקציצות מקבלות גוון זהוב, הופכים את הקציצות וממשיכים לאפות עד לקבלת גוון זהוב בערך חציה שעה..
-
5
מגישים עם סלט ירקות טחינה ומתענגים. .
1
מנקים את העדשים ומשרים אותם במים רותחים בקערה מכוסה למשך שעתיים..
2
בקערה שמים את תפו"א מגורד, קישוא מגורד, גזר מגורד, בצל ושום קצוצים מערבבים, מסננים את העדשים ומוסיפים לעיסת הירקות מוסיפים ביצים, תבלינים, פירורי לחם וקואקר ומערבבים לעיסה אחידה..
3
מרפדים תבנית בנייר אפיה משומנת מעט מכינים קציצות ומסדרים בתבנית האפייה..
4
אופים בחום של 15-180 מעלות עד שהקציצות מקבלות גוון זהוב, הופכים את הקציצות וממשיכים לאפות עד לקבלת גוון זהוב בערך חציה שעה..
5
מגישים עם סלט ירקות טחינה ומתענגים. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים