לןגן

קציצות עדשים כתומות בתנור

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 18/07/2018 | 09:04
קציצות עדשים כתומות בתנור

תקציר המתכון: קציצות טעימות בריאות וקלות להכנה

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מנקים את העדשים ומשרים אותם במים רותחים בקערה מכוסה למשך שעתיים.

  2. בקערה שמים את תפו"א מגורד, קישוא מגורד, גזר מגורד, בצל ושום קצוצים מערבבים, מסננים את העדשים ומוסיפים לעיסת הירקות מוסיפים ביצים, תבלינים, פירורי לחם וקואקר ומערבבים לעיסה אחידה.

  3. מרפדים תבנית בנייר אפיה משומנת מעט מכינים קציצות ומסדרים בתבנית האפייה.

  4. אופים בחום של 15-180 מעלות עד שהקציצות מקבלות גוון זהוב, הופכים את הקציצות וממשיכים לאפות עד לקבלת גוון זהוב בערך חציה שעה.

  5. מגישים עם סלט ירקות טחינה ומתענגים.