- קטגוריהצמחוניים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
2 כפיות פפריקה מתוקה טוניסאית בשמן
-
-
אופן ההכנה
-
1
מגרדים את תפוחי האדמה לאורך, במגרדת גסה או במיגימיקס..
-
2
קוצצים את הבצל דק..
-
3
סוחטים היטב, עם הידיים, את תפוחי האדמה והבצל על מנת שלא יישארו נוזלים..
-
4
שמים בקערה את הבצל ותפו"א מוסיפים לתערובת את הביצים, המלח, הפלפל, פפריקה מתוקה טוניסאית בשמן, קמח ומערבבים היטב..
-
5
מחממים במחבת שמן חצי עמוק..
-
6
לוקחים כף מהתערובת ומורידים לשמן בעזרת מזלג..
-
7
מטגנים משני הצדדים עד הזהבה ומוציאים לנייר סופג..
1
מגרדים את תפוחי האדמה לאורך, במגרדת גסה או במיגימיקס..
2
קוצצים את הבצל דק..
3
סוחטים היטב, עם הידיים, את תפוחי האדמה והבצל על מנת שלא יישארו נוזלים..
4
שמים בקערה את הבצל ותפו"א מוסיפים לתערובת את הביצים, המלח, הפלפל, פפריקה מתוקה טוניסאית בשמן, קמח ומערבבים היטב..
5
מחממים במחבת שמן חצי עמוק..
6
לוקחים כף מהתערובת ומורידים לשמן בעזרת מזלג..
7
מטגנים משני הצדדים עד הזהבה ומוציאים לנייר סופג..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים