לןגן

לביבות תפו"א

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 15/12/2017 | 00:19
לביבות תפו"א

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מגרדים את תפוחי האדמה לאורך, במגרדת גסה או במיגימיקס.

  2. קוצצים את הבצל דק.

  3. סוחטים היטב, עם הידיים, את תפוחי האדמה והבצל על מנת שלא יישארו נוזלים.

  4. שמים בקערה את הבצל ותפו"א מוסיפים לתערובת את הביצים, המלח, הפלפל, פפריקה מתוקה טוניסאית בשמן, קמח ומערבבים היטב.

  5. מחממים במחבת שמן חצי עמוק.

  6. לוקחים כף מהתערובת ומורידים לשמן בעזרת מזלג.

  7. מטגנים משני הצדדים עד הזהבה ומוציאים לנייר סופג.