הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהשקשוקה טעימה ויפהפייה שמתאימה בול לאביב
קוצצים את הבצל דק ומכניסים למחבת גדולה עם שמן זית, עד שמתחיל להתרכך, אבל לא משחים. בינתיים קוצצים את עלי המנגולד דק (רק החלק הירוק) ומוסיפים אותם לבצל יחד עם השום, הפטרוזיליה והתבלינים. מבשלים כ-5-6 דקות ומוסיפים את היין הלבן ואחרי עוד 5 דקות את השמנת. ברגע שהתערובת מתחילה לבעבע שוברים פנימה בזהירות את הביצים ומוסיפים את קוביות הבולגרית. ממשיכים לבשל עד שהחלבון נעשה מוצק והחלמון מגיע לרמת הבישול המועדפת עליכם (אני אוהבת אותו קצת נוזלי). .