לןגן

שקשוקה ירוקה של מנגולד, תרד וגבינות

מאת: Yaara , פורסם: 01/04/2017 | 12:58
שקשוקה ירוקה של מנגולד, תרד וגבינות

תקציר המתכון: שקשוקה טעימה ויפהפייה שמתאימה בול לאביב

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצל דק ומכניסים למחבת גדולה עם שמן זית, עד שמתחיל להתרכך, אבל לא משחים. בינתיים קוצצים את עלי המנגולד דק (רק החלק הירוק) ומוסיפים אותם לבצל יחד עם השום, הפטרוזיליה והתבלינים. מבשלים כ-5-6 דקות ומוסיפים את היין הלבן ואחרי עוד 5 דקות את השמנת. ברגע שהתערובת מתחילה לבעבע שוברים פנימה בזהירות את הביצים ומוסיפים את קוביות הבולגרית. ממשיכים לבשל עד שהחלבון נעשה מוצק והחלמון מגיע לרמת הבישול המועדפת עליכם (אני אוהבת אותו קצת נוזלי).