אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מרקים

93
צפיות

מרק תימני עם בשר ותפו"א

המתכון של
מרק תימני עם בשר ותפו"א

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות (כתף או כל חלק מועדף)
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 4 שיני שום כתושות
  • כ־2 ליטר מים
  • 2 כפות חוויאג' תימני למרק
  • 1 כף כמון
  • 1 כפית פפריקה חריפה
  • קורט פלפל שחור
  • 1 כף מלח
  • 2 כפות אבקת מרק עוף או בשר
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות
  • צרור פטרוזליה
  • צרור כוסברה
אופן ההכנה
  • 1

    בקלחת גדולה לטגן את הבצל הקצוץ והשום עד הזהבה. להוסיף את קוביות הבשר ולטגן מכל הצדדים עד השחמה קלה. להוסיף את כל התבלינים, את הרסק ואת המים הרותחים. לערבב היטב, להוסיף צרור הכוסברה והפטרוזיה קשורים בגומי.לכסות חלקית ולבשל על אש בינונית כשעה וחצי, עד שהבשר מתרכך והניחוח ממלא את המטבח..


  • 2

    להוציא צרור הפטרוזליה והכוסברה..


  • 3

    לאחר מכן להוסיף את תפוחי האדמה החתוכים ולבשל כ50 דקות נוספת עד שהכול מתרכך והמרק מסמיך מעט..


  • 4

    להגיש חם עם חילבה ולחוח תימני או פיתה רכה..


1

בקלחת גדולה לטגן את הבצל הקצוץ והשום עד הזהבה. להוסיף את קוביות הבשר ולטגן מכל הצדדים עד השחמה קלה. להוסיף את כל התבלינים, את הרסק ואת המים הרותחים. לערבב היטב, להוסיף צרור הכוסברה והפטרוזיה קשורים בגומי.לכסות חלקית ולבשל על אש בינונית כשעה וחצי, עד שהבשר מתרכך והניחוח ממלא את המטבח..


2

להוציא צרור הפטרוזליה והכוסברה..


3

לאחר מכן להוסיף את תפוחי האדמה החתוכים ולבשל כ50 דקות נוספת עד שהכול מתרכך והמרק מסמיך מעט..


4

להגיש חם עם חילבה ולחוח תימני או פיתה רכה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים