קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
בקלחת גדולה לטגן את הבצל הקצוץ והשום עד הזהבה. להוסיף את קוביות הבשר ולטגן מכל הצדדים עד השחמה קלה. להוסיף את כל התבלינים, את הרסק ואת המים הרותחים. לערבב היטב, להוסיף צרור הכוסברה והפטרוזיה קשורים בגומי.לכסות חלקית ולבשל על אש בינונית כשעה וחצי, עד שהבשר מתרכך והניחוח ממלא את המטבח.
להוציא צרור הפטרוזליה והכוסברה.
לאחר מכן להוסיף את תפוחי האדמה החתוכים ולבשל כ50 דקות נוספת עד שהכול מתרכך והמרק מסמיך מעט.
להגיש חם עם חילבה ולחוח תימני או פיתה רכה.