ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
• 1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
-
• 2 כפות אבקת מרק עוף (אם תרצי — תגידי אם להוסיף)
-
-
אופן ההכנה
-
1
אופן הכנה:.
-
2
1. מקלפים וחותכים את הבטטות, הגזרים והבצלים לקוביות..
-
3
2. שמים את כל הירקות בסיר: בטטות, גזרים ובצלים..
-
4
3. מוסיפים:.
-
5
• ¼ כוס שמן.
-
6
• כפית פלפל שחור גרוס.
-
7
• (אופציונלי) 2 כפות מרק עוף.
-
8
4. מוזגים מים עד שכל הירקות מכוסים..
-
9
5. מביאים לרתיחה, מנמיכים אש ומבשלים עד שהירקות רכים לגמרי..
-
10
6. טוחנים עם מיקסר מוט עד שהמרק חלק..
-
11
7. מעבירים דרך מסננת דקה לקבלת מרק קטיפתי וסופר חלק..
-
12
..
1
אופן הכנה:.
2
1. מקלפים וחותכים את הבטטות, הגזרים והבצלים לקוביות..
3
2. שמים את כל הירקות בסיר: בטטות, גזרים ובצלים..
4
3. מוסיפים:.
5
• ¼ כוס שמן.
6
• כפית פלפל שחור גרוס.
7
• (אופציונלי) 2 כפות מרק עוף.
8
4. מוזגים מים עד שכל הירקות מכוסים..
9
5. מביאים לרתיחה, מנמיכים אש ומבשלים עד שהירקות רכים לגמרי..
10
6. טוחנים עם מיקסר מוט עד שהמרק חלק..
11
7. מעבירים דרך מסננת דקה לקבלת מרק קטיפתי וסופר חלק..
12
..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים