לןגן

מרק כתומים בטטה 🍠 גזר 🥕 ובצל 🧅

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 29/11/2025 | 16:34
מרק כתומים בטטה 🍠 גזר 🥕 ובצל 🧅

תקציר המתכון: מרק טעים ומנחם

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן הכנה:

  2. 1. מקלפים וחותכים את הבטטות, הגזרים והבצלים לקוביות.

  3. 2. שמים את כל הירקות בסיר: בטטות, גזרים ובצלים.

  4. 3. מוסיפים:

  5.       •   ¼ כוס שמן

  6.       •   כפית פלפל שחור גרוס

  7.       •   (אופציונלי) 2 כפות מרק עוף

  8. 4. מוזגים מים עד שכל הירקות מכוסים.

  9. 5. מביאים לרתיחה, מנמיכים אש ומבשלים עד שהירקות רכים לגמרי.

  10. 6. טוחנים עם מיקסר מוט עד שהמרק חלק.

  11. 7. מעבירים דרך מסננת דקה לקבלת מרק קטיפתי וסופר חלק.

  12. .