אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מרקים

540
צפיות

מרק אפונה

המתכון של
מרק אפונה

בחורף אין מצב שלא מכינים אותו טעים מחממם מזין והכי חשוב רלי קלות

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 2 כוסות אפונה יבשה מושרת במים חמים חצי שעה
  • תפוא בינוני חתוך לגפרורים דקיקים
  • 2 גזרים לחתוך לגפרורים דקיקים
  • 2 כי עולי כרפס קצוצים דק
  • בצל בינוני קצוץ דק
  • 2 כפות שמן
  • 2 כפות אבקת מרק
  • כפית מלח גס
  • פילפל שחור
  • מעט כמון
  • כפית חוויג׳ למרק
  • מים בערך 10 כוסות
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן את הבצל עד לשקיפות .


  • 2

    להוסיף את הירקות .


  • 3

    להוסיף את האפונה .


  • 4

    להוסיף תבלינים .


  • 5

    להוסיף מים .


  • 6

    להביא לרתיחה .


  • 7

    להנמיך ולבשל על אש בינונית עד שהאפונה רכה .


1

לטגן את הבצל עד לשקיפות .


2

להוסיף את הירקות .


3

להוסיף את האפונה .


4

להוסיף תבלינים .


5

להוסיף מים .


6

להביא לרתיחה .


7

להנמיך ולבשל על אש בינונית עד שהאפונה רכה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים