לןגן

מרק אפונה

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 22/01/2020 | 19:38
מרק אפונה

תקציר המתכון: בחורף אין מצב שלא מכינים אותו טעים מחממם מזין והכי חשוב רלי קלות

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עד לשקיפות

  2. להוסיף את הירקות

  3. להוסיף את האפונה

  4. להוסיף תבלינים

  5. להוסיף מים

  6. להביא לרתיחה

  7. להנמיך ולבשל על אש בינונית עד שהאפונה רכה