אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

13,183
צפיות

תפוח אדמה במחבת

המתכון של
תפוח אדמה במחבת

טעים וקל להכנה

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 4תפוחי אדמה עם הקליפה האדומה לחתוך לרבעים או קוביות
  • 1/4 כטס שמן זית
  • 1 בצל יבש קצוץ
  • תיבול מלח, פלפל שחור, 1/4 כפית כורכום ומי שאוב פטרוזיליה יבשה או עלי רוזמרין
אופן ההכנה
  • 1

    לשטוף היטב את תפוחי האדמה לשים בקערה עם מים רותחים לחצי שעה בערך.


  • 2

    לטגן מעט את הבצל לסנן את ה תפוחי האדמה להוסיף למחבת ולערבב מדי פעם להוסיף את התיבול מלח פלפל שחור וכורכום .


  • 3

    לערבב עד שהתפוחי אדמה מתרכחים לקראת הסוף לפזר מעט פטרוזיליה יבשה או עלי רוזמרין טרי.


1

לשטוף היטב את תפוחי האדמה לשים בקערה עם מים רותחים לחצי שעה בערך.


2

לטגן מעט את הבצל לסנן את ה תפוחי האדמה להוסיף למחבת ולערבב מדי פעם להוסיף את התיבול מלח פלפל שחור וכורכום .


3

לערבב עד שהתפוחי אדמה מתרכחים לקראת הסוף לפזר מעט פטרוזיליה יבשה או עלי רוזמרין טרי.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים