לןגן

תפוח אדמה במחבת

מאת: שרה יוסף, פורסם: 31/08/2018 | 09:09
תפוח אדמה במחבת

תקציר המתכון: טעים וקל להכנה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף היטב את תפוחי האדמה לשים בקערה עם מים רותחים לחצי שעה בערך

  2. לטגן מעט את הבצל לסנן את ה תפוחי האדמה להוסיף למחבת ולערבב מדי פעם להוסיף את התיבול מלח פלפל שחור וכורכום

  3. לערבב עד שהתפוחי אדמה מתרכחים לקראת הסוף לפזר מעט פטרוזיליה יבשה או עלי רוזמרין טרי