ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
2 שזיפים מגולענים או תמרים
-
בשר אוסובקו או שריר 8 או גרונות הודו
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
את החיטה להשרות חצי שעה ולסנן..
-
2
בסיר עמוק נחמם שמן .
-
3
נוסיף את הכורכום והפפריקה נערבב לפתיחת תבלינים ...נוסיף את חלקי הבשר נטגן על התבלינים דקה מכל צד.
-
4
נוסיף את החיטה ושאר המצרכים למעט הבצים.
-
5
נמלא את הסיר במים אני אוהבת במים רותחים מהקומקום אבל אפשר גם מהברז ( בערך 6 כוסות) עד גובה התפוחי אדמה .
-
6
נבשל שעה על הגז להבה בינונית ..
-
7
את הבצים אני מרתיחה בנפרד שוטפת ואז מכניסה לחמין ..
-
8
בערב שבת להוסיף כוס מים רותחים לסיר מאחר והחיטה סופחת נוזלים .
-
9
נעביר לפלטת שבת ל כ 8 עד 15 שעות מכוסה במגבת עבה ! .
-
10
או נכניס לתנור לחום של 100 מעלות משעות הערב..
1
את החיטה להשרות חצי שעה ולסנן..
2
בסיר עמוק נחמם שמן .
3
נוסיף את הכורכום והפפריקה נערבב לפתיחת תבלינים ...נוסיף את חלקי הבשר נטגן על התבלינים דקה מכל צד.
4
נוסיף את החיטה ושאר המצרכים למעט הבצים.
5
נמלא את הסיר במים אני אוהבת במים רותחים מהקומקום אבל אפשר גם מהברז ( בערך 6 כוסות) עד גובה התפוחי אדמה .
6
נבשל שעה על הגז להבה בינונית ..
7
את הבצים אני מרתיחה בנפרד שוטפת ואז מכניסה לחמין ..
8
בערב שבת להוסיף כוס מים רותחים לסיר מאחר והחיטה סופחת נוזלים .
9
נעביר לפלטת שבת ל כ 8 עד 15 שעות מכוסה במגבת עבה ! .
10
או נכניס לתנור לחום של 100 מעלות משעות הערב..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים