אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

6,748
צפיות

חמין שעועית לבנה אדומה וחומוס עם בשר ועצמות מח

המתכון של
חמין שעועית לבנה אדומה וחומוס עם בשר ועצמות מח

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצים
  • 200 גר' בשר שפונדרה עם עצם חתוך לנתחים
  • 50 גר' שומן של כבש
  • 2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לרבעים
  • 300 גר' שקית מעורבת של שעועית לבנה, אדומה וחומוס מושרים במים כל הלילה
  • פפריקה מתוקה טוניסאית בשמן
  • כמון
  • כורכום
  • פלפל שחור
  • מלח
  • מעט קינמון
  • שמן לטיגון הבצל
  • מים לכיסוי ועוד 4 ס"מ מעל
אופן ההכנה
  • 1

    בסיר רחב מחממים שמן מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן..


  • 2

    מוסיפים את שומן הכבש ממשיכים לטגן מוסיפים את הבשר והתבלינים ממשיכים לטגן ומוסיפים את המים מערבבים מוסיפים את תפוחי האדמה מערבבים ומביאים לרתיחה..


  • 3

    מנמיכים את הלהבה ומבשלים בערך 20 דקות..


  • 4

    מעבירים לתנור למשך כל הלילה בחום של 100-120 מעלות..


  • 5

    למחרת בודקים את מצבו של החמין. אם נראה לכם שיש יותר מדי נוזלים, מורידים מכסה ומניחים לנוזלים להתאדות..


1

בסיר רחב מחממים שמן מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן..


2

מוסיפים את שומן הכבש ממשיכים לטגן מוסיפים את הבשר והתבלינים ממשיכים לטגן ומוסיפים את המים מערבבים מוסיפים את תפוחי האדמה מערבבים ומביאים לרתיחה..


3

מנמיכים את הלהבה ומבשלים בערך 20 דקות..


4

מעבירים לתנור למשך כל הלילה בחום של 100-120 מעלות..


5

למחרת בודקים את מצבו של החמין. אם נראה לכם שיש יותר מדי נוזלים, מורידים מכסה ומניחים לנוזלים להתאדות..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים